2013-07-27 12:19:55
Φωτογραφία για Xϊος: Σοκαριστική φωτογραφία από την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 34χρονου - Ελεύθεροι οι φερόμενοι ως δράστες!
H φωτογραφία του ChiosPress τραβήχτηκε αμέσως μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 34χρονου, Λ. Λιαδή από έναν 23χρονο στα Καρδάμυλα και φαίνεται ξεκάθαρα η επίθεση που δέχτηκε από τον Η.Κ.. Σύμφωνα με την πλευρά του θύματος αφορμή στάθηκε ένα I-PAD, που είχε κλέψει ο 23χρονος από τον Λ. Λιάδη και το οποίο του ζητούσε πίσω.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στα Καρδάμυλα και συνελήφθησαν, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 83 ετών (εγγονός και παππούς), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή στα Καρδάμυλα, ο 23χρονος και ο 83χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχαν με τον Λ. Λιαδή, πυροβόλησαν αυτόν με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον στο θώρακα.

Οργισμένη αντίδραση από τον πατέρα του θύματος


Ωστόσο ο 23χρονος και ο 83χρονος παππούς του, που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του 34χρονου, βρίσκονται κτός φυλακής (καθώς δεν διατάχθηκε η κράτησή τους μέχρι να δικαστούν).

Ο πατέρας του 34χρονου Λυμπέρη Λιαδή, Γιώργος σε μήνυμα που έστειλε στο xespao.gr, εξέφρασε την οργή του για το γεγονός, ενώ υποστήριξε ότι απειλούν τη ζωή του γιου του και των άλλων μελών της οικογένειας του, μέσω sms.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κύριε Εισαγγελέα φέρνετε ολόκληρη την ευθύνη εάν σκοτώσουν το παιδί μου. Ντροπή σας."
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ