2013-07-27 09:08:03
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ - Κρατιούνται με τα... λουριά για να μην καταψηφίσουν κρίσιμες διατάξεις...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου 

Στελέχη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Κάπως έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορείται η σημερινή πραγματικότητα στο ΠΑΣΟΚ

  έναν μήνα μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και λίγες ημέρες μετά την μετακόμισή τους στην ιστορική Χαριλάου Τρικούπη. 

Την ψυχολογία των στελεχών δεν διόρθωσε τελικώς ούτε η σχεδόν αναγκαστική συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε η περίπου εκβιαστική μετακόμιση από την Ιπποκράτους στο παλαιό κτίριο του ΠΑΣΟΚ. 

Γραφεία σκοτεινά, τηλεφωνικές γραμμές που ακόμη δεν λειτουργούν, προβλήματα με το διαδίκτυο κάνουν την ζωή δύσκολη και δυσλειτουργική σε όσους εργάζονται μέσα στο κόμμα. Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπουν όχι πολυτέλειες, ούτε καν τα στοιχειώδη για την ομαλή λειτουργία ενός πολιτικού φορέα. 

Από την άλλη, η συμμετοχή στην συγκυβέρνηση στέρησε από το ΠΑΣΟΚ αρκετά ικανά στελέχη του που βοηθούσαν στην Βουλή και στο κόμμα με αποτέλεσμα στην παρούσα φάση η κοινοβουλευτική ομάδα να αισθάνεται σχεδόν απομονωμένη και καταδικασμένη να ψηφίζει επώδυνα νομοσχέδια. Η ψυχολογία των βουλευτών βρίσκεται στο ναδίρ και ορισμένοι κρατιούνται με τα... λουριά για να μην καταψηφίσουν κρίσιμες διατάξεις.


Η Θεοδώρα Τζάκρη δεν μιλιέται και ο Κώστας Σκανδαλίδης έχει στείλει μήνυμα στην ηγεσία του κόμματος ότι υπάρχουν και κάποια όρια. Ο Γιώργος Ντόλιος μέσα του πιστεύει ότι κακώς ψήφισε το άρθρο για την δημοτική αστυνομία την ώρα που ο Πάρις Κουκουλόπουλος καταψηφίζοντας διατήρησε την θέση του, ενώ η Εύη Χριστοφιλοπούλου έχει διαμηνύσει στην ηγεσία πως δεν θα ανεχτεί την μη λήψη μέτρων εις βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. 

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του κόμματος λόγω των αυξημένων πλέον υποχρεώσεών του αδυνατεί να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σπανίως-όπως λένε- βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με τα εσωτερικά ζητήματα που πληθαίνουν Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/256987/sto-pasok-kratioyntai-me-ta-loyria-gia-na-mhn-katapshfisoyn-krisimes-diatakseis#ixzz2aDtvjQhl
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ