2013-07-27 00:45:03
Φωτογραφία για Ξεγλίστρησε ένας ακόμα «Ροζ Πάνθηρας» από ελβετική φυλακή!
Ένα ακόμα μέλος της διαβόητης συμμορίας ληστών «Ροζ Πάνθηρας» ξεγλίστρησε από τα σίδερα ελβετικών φυλακών, όπως ανακοίνωσαν... την Παρασκευή οι αστυνομικές Αρχές. Πρόκειται για τον Βόσνιο Μίλαν Πόπαριτς οποίος υπηρετούσε ποινή κάθειρξης επτά ετών στην φυλακή του Όρμπε, στη δυτική Ελβετία, για τη συμμετοχή του σε ληστεία καταστήματος κοσμημάτων το 2009. Ο Πόπαριτς απέδρασε μαζί με τον διαβόητο Ελβετό απαγωγέα και εμπρηστή Άντριαν Άλμπρεχτ.

Το Όρμπε βρίσκεται σε απόσταση μονάχα 16 χιλιομέτρων από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλης κλίμακας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραπετών.

Οι δύο κρατούμενοι κατόρθωσαν να αποδράσουν το βράδυ της Πέμπτης, αφότου συνεργοί τους εμβόλισαν πύλη της φυλακής με ένα μικρό φορτηγό, και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν σκάλες ώστε να επιτρέψουν στον Πόπαριτς και τον Άλμπρεχτ να σκαρφαλώσουν τον φράχτη της φυλακής. Οι συνεργοί μετέπειτα πυρπόλησαν το φορτηγό, προτού επιβιβαστούν σε ένα δεύτερο όχημα και διαφύγουν μαζί με τους δύο δραπέτες.

Ο Πόπαριτς είναι ο τρίτος «Ροζ Πάνθηρας» που δραπετεύει από φυλακή της Ελβετίας τους τελευταίους τρεις μήνες.

Στη φωτογραφία είναι ο νεαρός δεξιά.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4η Αλωνιάδα Σεβαστού 2013
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
4η Αλωνιάδα Σεβαστού 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ