2013-07-27 00:34:54
Φωτογραφία για ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πρέβεζα: Ι.Χ. παρέσυρε πεζό στο Καναλάκι - Με αγροτικό μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κ.Υ.
Τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 στο Καναλάκι της Πρέβεζας στην είσοδο από την πλευρά του Καστριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pamepreveza.gr που προέρχονται από μαρτυρίες, Ι.Χ. παρέσυρε ηλικιωμένο πεζό περίπου 70 χρονών, ο οποίος πιθανόν να θέλησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Μεταφέρθηκε με αγροτικό στο Κ.Υ. Καναλακίου

Στο σημείο του τροχαίου μαζεύτηκε αρκετός κόσμος ενώ έφτασαν και αστυνομικοί από το Α.Τ. Καναλακίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κ.Υ. στο Καναλάκι αφού το μοναδικό που υπάρχει στην περιοχή βρίσκεται στην Πάργα.

Έτσι πολίτης αναγκάστηκε να πάει στο Κ.Υ. και να μεταφέρει με το αγροτικό του αυτοκίνητο στο σημείο του ατυχήματος δύο άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό και με την βοήθεια τους να μεταφέρουν τον τραυματία με το αγροτικό στο κέντρο υγείας.

Λίγο πριν τις 24:00 έφτασε στο Καναλάκι το ασθενοφόρο το οποίο είχε ήδη ειδοποιηθεί από την Πάργα και αυτή τη στιγμή ο τραυματίας μεταφέρεται στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν ότι ο 70χρονος είναι χτυπημένος στο κεφάλι ενώ κατά την επιβίβασή του στο ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ