2013-07-26 20:21:06
Φωτογραφία για Nέες διώξεις για την ανθρωποκτονία του Μάριου Παπαγεωργίου
Άρχισαν σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας οι απολογίες των επτά προφυλακισθέντων για την απαγωγή του Μάριου.

Εναντίον τους ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού. Τις εξελίξεις αυτές δρομολόγησαν τα μακάβρια ευρήματα στο αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου πρώτα από το «Φως στο Τούνελ» και μετά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής.

Ο γενετιστής και μοριακός βιολόγος κ. Φιτσιάλος, εντόπισε με ειδικό σπρέι ανίχνευσης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου το αίμα του Μάριου, παρά το γεγονός ότι είχε πλυθεί από τους δράστες.

Οι επτά έχουν ήδη προφυλακιστεί και τα αδικήματα που αρχικά τους βάραιναν ήταν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, και αρπαγή.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος και η σύζυγος του ήταν για χρόνια φίλοι της οικογένειας.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου, 26 χρόνων, απήχθη στις 9 Αυγούστου 2012 και το αυτοκίνητο του βρέθηκε την επόμενη μέρα εγκαταλελειμμένο στο Φάληρο. Από την αρχή, ο φερόμενος ως εγκέφαλος υποστήριζε ότι ο νεαρός έστησε μόνος του την απαγωγή του και βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό.

Το ψεύτικο αυτό οικοδόμημα γκρεμίστηκε με τις αποκαλύψεις του «Τούνελ».

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ