2013-07-26 17:03:03
Φωτογραφία για Αν ο πρόεδρος είχε κότσια…
Γράφει ο Παντελής Νικολαϊδης

Πραγματικά μόνο εκνευρισμό με τάσεις εγκεφαλικού κινδυνεύουμε να πάθουμε βλέποντας τους τροϊκανούς να αλωνίζουν ανενόχλητοι τα δημόσια γραφεία και να συλλέγουν κρατικά μυστικά και υψίστης σημασίας πληροφορίες και να μην υπάρχει έστω ένας να σηκωθεί και να τους πει «ασικτίρ…» και να τους στείλει στον αγύριστο. Να πει «ως εδώ» και να σταματήσει τον όλεθρο και την περεταίρω καταστροφή της χώρας. Αλλά εδώ χρειάζεται πρόεδρος και κυβέρνηση με «παπάρια» η οποία να κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει επιτέλους ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Αν ο Νίκος Αναστασιάδης είχε κότσια (όπως και αν η γιαγιά μου είχε α… θα τη φώναζαν παππού) θα εφάρμοζε ΑΜΕΣΑ τα πιο κάτω:

• Άμεση επιστροφή στο προ της 15 Μαρτίου τραπεζικό καθεστώς με ταυτόχρονη άφεση των προβληματικών τραπεζών να ανταπεξέλθουν από μόνες τους χωρίς καμιά κρατική στήριξη.

• Γενικό κούρεμα των ιδιωτικών χρεών τα οποία είναι αποτέλεσμα της χρηματιστηριακής διόγκωσης της παγκόσμιας τραπεζικής αγοράς.


• Να μην πάρει την επόμενη δόση του δανείου από την τρόικα διακόπτοντας άμεσα το «πρόγραμμα».

• Άμεση διαπραγμάτευση με τη Κίνα, Ρωσία και την Ιαπωνία για δανειοδότηση 20 δις, όπου υπήρχε και υπάρχει διάθεση και προθυμία.

• Αποχώρηση από το ευρώ και εισαγωγή εθνικού νομίσματος συνδεδεμένου με το χρυσό, το οποίο δεν θα μπορεί να είναι έρμαιο των διεθνών κερδοσκόπων οι οποίοι «τρέμουν» και απεχθάνονται το χρυσό.

Αλλά είπαμε αν ο πρόεδρος είχε κοτσια…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ