2013-07-26 14:28:04
Φωτογραφία για 729 γυμνιστές βουτάνε ταυτόχρονα στα νερά της Ισπανίας
Ένα ιδιαίτερα περίεργο και αποκαλυπτικό ρεκόρ, πραγματοποιήθηκε στη Βέρα της Ισπανίας. Περισσότεροι από 700 γυμνιστές, βούτηξαν μαζί στα δροσερά νερά της περιοχής και διεκδικούν επάξια μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες.

Το μικρό και μέχρι πρότινος άγνωστο θέρετρο της Βέρα κατακλύστηκε από 729 ανθρώπους, με εμφάνιση που θύμιζε... πρωτόπλαστους! Ωστόσο η μικρή αυτή πόλη, φημίζεται για τις παραλίες γυμνιστών της. Οι λουόμενοι «δροσίστηκαν» την προηγούμενη Κυριακή (21/7), στα πλαίσια μιας ξεχωριστής εκδήλωσης στα νερά της Μεσογείου. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ με την πράξη τους αυτή στοχεύουν στην ανάδειξη της Βέρα, ως τουριστικό προορισμό.

Το ρεκόρ των περισσότερων ανθρώπων που κάνουν μαζικά γυμνοί μπάνιο, έσπασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, που καταγράφηκε το 2012 στη Νέα Ζηλανδία, όταν 506 άνθρωποι έκαναν μαζικά γυμνοί μπάνιο και σημείωσαν εξίσου τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, στα επίσημα βιβλία του «Guinness World Records» το μέχρι πρότινος μεγαλύτερο ρεκόρ ανήκει στη Νότια Ουαλία με 413 γυμνούς λουόμενους και σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2011. Οι Ισπανοί βέβαια, ως μεσογειακός λαός και με εντονότερο ταμπεραμέντο, αποφάσισαν να κάνουν για άλλη μια φορά τη διαφορά.

Η χώρα μας θα μπορούσε επάξια να προβεί σε μία αντίστοιχη «διάκριση» καθώς ανάμεσα στις αμέτρητες παραλίες της Ελλάδας, υπάρχουν άφθονες τις οποίες κατακλύζουν γυμνιστές. Μόνο και μόνο στην Αττική, υπάρχει πληθώρα επιλογών. Εάν είστε φαν του «αθλήματος» λοιπόν, δοκιμάστε να επισκεφθείτε παραλίες όπως το ΚΑΠΕ στο Σούνιο, οι Μαρίκες στη Ραφήνα ή η Μπουκουρίμια στην Κερατέα.

flowmagazine.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ