2013-07-26 13:15:04
Φωτογραφία για Lana Del Ray Vs Lady Gaga…
Μια νέα κόντρα φαίνεται ότι γεννιέται στον πλανήτη Χόλυγουντ, με τη Lana Del Ray να «στολίζει» τη Lady Gaga στο νέο της τραγούδι. Η νεαρή τραγουδίστρια, που προσφάτως επισκέφτηκε την χώρα μας στο πλαίσιο του φετινού Rockwave Festival, είχε γράψει το 2009 το κομμάτι «So Legit», το οποίο όμως παρέμενε ακυκλοφόρητο και διέρρευσε «στον αέρα» του διαδικτύου αυτή την εβδομάδα.

Στους στίχους ακούγεται -μεταξύ άλλων- η φράση «Stefani, είσαι άθλια. Ξέρω ότι πουλάς 20 εκατομμύρια. Μακάρι να μπορούσαν να σε δουν ότι σε γιουχάραμε στο Williamsburg», ενώ σε άλλο σημείο οι στίχοι αναφέρουν: «Μοιάζεις με άντρα, μιλάς σαν παιδί. Πώς διάολε το κομμάτι σου είναι σε διαφήμιση αναψυκτικού, ε; Δεν το πιάνω, το γούστο σου ήταν παλιά εξαίσιο».

Δεδομένου ότι το πραγματικό όνομα της Lady Gaga είναι Stefani Germanotta και οι αναφορές που γίνονται στους στίχους «φωτογραφίζουν» την περίπτωσή της και την πορεία της στη μουσική βιομηχανία είναι προφανές ότι ο πόλεμος μεταξύ των δύο κυριών μόλις άρχισε.


Να σημειωθεί ότι Lady Gaga και Lana Del Ray πέρασαν πέρσι μια βραδιά με την Lindsay Lohan «βλέποντας παλιές ταινίες και παίζοντας επιτραπέζια», όπως είχαν δηλώσει τότε. Επίσης έχουν φωτογραφηθεί μαζί στο παρελθόν και γενικά δεν υπήρχε ίχνος κόντρας των δύο ποπ σταρ.

Πάντως, η Lady Gaga αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Artpop», δείγμα του οποίου θα ακούσουμε γύρω στις 19 Αυγούστου, ενώ το funny fact της υπόθεσης είναι ότι η «Miss Blue Jeans» συμμετέχει κάνοντας φωνητικά στο άλμπουμ αυτό με το κομμάτι «Princess Die».

Τώρα το πώς θα αντιδράσει η Lady Gaga και τα… «μικρά τερατάκια» -όπως αποκαλεί τους φαν της- είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε… Άραγε θα ανταπαντήσει στη Lana με ένα κομμάτι της;

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ