2013-07-26 10:22:52
Φωτογραφία για Tα ζώδια για σήμερα
Λέων

Μπορεί η Αφροδίτη απ' τη Παρθένο να βελτίωσε λίγο τα έσοδά σας τις τελευταίες μέρες, ωστόσο λόγω της αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανές κι εξαπατήσεις ή λάθος χειρισμοί. Προσέξτε να μην αγοράσετε πράγματα που θα βγουν αλλιώς απ' αυτό που περιμένατε. Αλλά και στα ερωτικά είναι πιθανό να υπάρχει σύγχυση...

Καρκίνος

Κάποια ψέματα δεν αποκλείεται καθόλου να λέγονται από και προς εσάς τις τελευταίες μέρες, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Επικοινωνιακά μπερδέματα, ίσως υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα επειδή δεν μπορείτε να πείτε όχι, θέλουν προσοχή. Επίσης προσέξτε τις απώλειες χρημάτων ή αντικειμένων στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας.

Παρθένος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η γλυκιά Αφροδίτη, σχηματίζει αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, μια όψη που τις τελευταίες μέρες προκαλεί σύγχυση στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, η οποία μπορεί να απογειώνει τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση, προσέξτε όμως τα ψέματα και τις αυταπάτες.


Ζυγός

Δεν λείπουν τα παρασκήνια και τα μπερδέματα στις σχέσεις αλλά και στο χώρο δουλειάς τις τελευταίες μέρες, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Ίσως κιόλας κλείνουν έτσι κάποιοι κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, το σίγουρο όμως είναι ότι βγαίνουν στην επιφάνεια αυταπάτες, ίσως και κάποια ψέματα που είχαν ειπωθεί.

Σκορπιός

Η εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων μπορεί να είναι καλή κάποιες φορές, άλλες όμως προκαλεί απογοητεύσεις. Και ειδικά τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχετε να μην ωραιοποιείτε κάποιες καταστάσεις, ερωτικές ή άλλες και να μην πλάθετε ιστορίες. Προσοχή επίσης σε παρεξηγήσεις και περιπλοκές.

Τοξότης

Τις τελευταίες μέρες που λειτουργεί η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να βιώνετε έντονο μπέρδεμα συναισθηματικό. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, λόγω της οποίας θα πρέπει να προσέχετε τόσο τις αυταπάτες, τα ψέματα και τη σύγχυση στα ερωτικά ή και στα επαγγελματικά και σε θέματα σπιτιού, όσο και τις εξαπατήσεις ή τα μπερδέματα στα οικονομικά.

Αιγόκερως

Σάς αρέσει η σαφήνεια και οι υπεύθυνες συμπεριφορές, όμως με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται ασάφεια επικοινωνιακή αλλά και νοητική, ενώ κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή. Οι άλλοι μπορεί να λένε συγχυσμένα πράγματα, ενώ και στα ταξίδια, τις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα και τις απάτες.

Υδροχόος

Λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί τις τελευταίες μέρες κάποια οικονομικά θέματα να εξελίσσονται διαφορετικά απ' ότι περιμένατε, με αρκετή δόση μπερδέματος. Όμως κι εσείς είναι πιθανό να προτιμάτε τη φυγή απ' αυτά, παρά την αντιμετώπισή τους. Προσέξτε επίσης για μια-δυο ακόμα μέρες τις εξαπατήσεις και να μην κάνετε λάθος αγορές.

Ιχθύες

Αρκετό συναισθηματικό μπέρδεμα προκαλεί η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Ίσως τις τελευταίες μέρες να απογοητεύεστε από ορισμένα άτομα γιατί παρατηρείτε κάποιες λεπτομέρειες και κάποιες μικροπρεπείς συμπεριφορές που δεν είχατε δει. Προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις (και οικονομικές), τις αυταπάτες, τη σύγχυση και την εξιδανίκευση.

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα προκαλεί παρεξηγήσεις στις σχέσεις αλλά και στον εργασιακό χώρο τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Προσέξτε τις αυταπάτες και τα ψέματα και μην κρύβετε πράγματα, πρώτα απ' όλα απ' τον εαυτό σας. Και στα οικονομικά όμως είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα ή κάποιες απώλειες.

Ταύρος

Μπορεί να ανεβάζει κατακόρυφα τον ρομαντισμό η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα, τόσο στις ερωτικές σχέσεις, όσο και στις φιλικές. Πιθανές παρεξηγήσεις ή ψέματα, ακόμα και με τα παιδιά αλλά και μέσα σε ομάδες, παρέες, συλλόγους. Αυξάνει ωστόσο τη δημιουργική και καλλιτεχνική έμπνευση.

Δίδυμοι

Έντονο μπέρδεμα στις σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε αλλά κι εσείς προσέξτε να μην λέτε ψέματα και δημιουργήσετε περίπλοκες καταστάσεις, τόσο στα ερωτικά όσο και σε θέματα σπιτιού κι επαγγελματικών. Πιθανές οικονομικές εξαπατήσεις.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ