2013-07-26 09:50:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Δημοτικό στέλεχος πιάστηκε σε… ανοικτή ακρόαση να «σαμποτάρει» την καθαριότητα της πόλης! - Ας βρωμίσει η Πάτρα, θα εκτεθεί ο διευθυντής
Ένα πρωτοφανές περιστατικό που φαίνεται πως συνέβη το περασμένο Σάββατο, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ανώτερο δημοτικό στέλεχος πιάστηκε σε ανοικτή τηλεφωνική ακρόαση να «σαμποτάρει» ανοικτά την καθαριότητα της πόλης με προφανή στόχο να εκτεθεί ο αρμόδιος διευθυντής.

Πώς έχουν τα γεγονότα; Το περασμένο Σάββατο λοιπόν διευθυντής της υπηρεσίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με υφιστάμενό του (επόπτη καθαριότητας), παρουσία μαρτύρων, και του ζήτησε να καλέσει προσωπικό για έκτακτη εργασία την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Η τηλεφωνική κλήση γίνεται σε ανοικτή ακρόαση και ο υφιστάμενος απαντάει στο διευθυντή ότι είναι για μπάνιο και είναι δύσκολο να βρει προσωπικό. Ωστόσο, δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορούσε και να τον ενημερώσει.

Όμως, μετά το τέλος της συνομιλίας η τηλεφωνική γραμμή έμεινε ανοικτή και από την άλλη άκρη της ακούγεται η φωνή ανώτερου δημοτικού στελέχους, που προφανώς βρισκόταν μαζί του, να τον προτρέπει να μην συμβάλει στην καθαριότητα της πόλης για να εκτεθεί ο διευθυντής.

Μάλιστα οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι άκουσαν το ίδιο στέλεχος να λέει ότι στο «σχέδιο» μετέχουν και άλλοι εργαζόμενοι στον τομέα!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ