2013-07-25 21:45:35
Φωτογραφία για Aπάντηση του Πρόεδρου του Ε&ΕΣΠ στις δηλώσεις του Νταβλούρου για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας
« Απάντηση του Πρόεδρου του Ε&ΕΣΠ κου Γεωργίου Ρώρου στις δηλώσεις του Βουλευτού της Ν.Δ. κου Αθανασίου Νταβλούρου για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας»

«Το σιγάν κρείττον του λαλείν»

Κύριε Βουλευτά,

Φαίνεται ότι πέρασε αρκετός καιρός και ξεθώριασε τις υποσχέσεις σας.

Την 30/4/2012 ενώπιον σας ο αρχηγός της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός κος Σαμαράς διαβεβαίωνε σε ερώτησή μου όλους τους φορείς της πόλης «καμία Κυριακή δεν μιλάμε για καμία Κυριακή».

Πριν 6 μήνες σας απέστειλε επιστολή ο Ε&ΕΣΠ ζητώντας την γνώμη σας για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας εντέχνως την αγνοήσατε σας στείλαμε νέα επιστολή την αγνοήσατε.

Απαντήστε κ. Βουλευτά.

Ποιος σας ζήτησε το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές οι έμποροι, οι καταναλωτές, οι τουρίστες. Εμπορικοί Σύλλογοι, καταναλωτικές οργανώσεις, καταναλωτές στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αντίθετοι. Οι Τουριστικές περιοχές καλύπτονται απ΄το Νόμο και είναι ανοικτά μέρα - νύκτα.


Σας το ζήτησαν τα πολυκαταστήματα τα mall, εκπτωτικά χωριά οι «μεγάλοι» αυτούς που πιστά τα τελευταία χρόνια υπηρετείται .

Τα επιχειρήματά σας :

1. Αν ανοίξει η αγορά θα εξυπηρετηθεί καλλίτερα ο καταναλωτής και οι επιχειρήσεις θα έχουν δουλειά. ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ώρες απ΄την αγορά κε Βουλευτά , χρήματα λείπουν αυτά που πετσοκόψατε μέσα από τα μνημόνια.

2. Κυριακή και Θρησκεία. Η αγορά θα ανοίγει μετά της 11 το πρωί οπότε θα εκκλησιαζόμαστε. Ευχαριστούμε για την «παραχώρηση» αλήθεια δεν τελούνται μυστήρια την Κυριακή γάμοι, βαπτίσεις; Θα απαγορεύσετε να τελούνται μετά τις 11το πρωί; Η οικογένεια δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι. Η γυναίκα έμπορος δεν έχει δικαίωμα ανάπαυλας και ξεκούρασης να μένει με τα παιδιά της να τα δει να τους μιλήσει να τα ζήσει……..; Ζούμε για να δουλεύουμε;

3. Το Mini Market δεν κλείνει ποτέ. Επισκέπτεσθε με την ίδια συχνότητα το mini market που πουλά είδη 1ης ανάγκης με τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, το χρυσοχοείο ……;

4. Την Κυριακή του Καρναβαλιού η αγορά να είναι ανοικτή. Προφανώς δεν έχετε παρακολουθήσει τις ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου και στο καρναβάλι και του Αγ. Ανδρέα διευρύνουμε το ωράριο αλλά προς μάτην κε Βουλευτά γιατί η καταναλωτές δεν έχουν χρήματα.

Ευχαριστούμε για την παραίνεση προς τους φτωχοποιημένους απ΄την πολιτική σας , καταναλωτές να ψωνίζουν από τοπικά καταστήματα και Ελληνικά προϊόντα, αλλά δεν έμειναν πολλά ούτε παράγουμε γιατί φρόντισαν το 2005 Ν. 3377 (εγκατάσταση πολυκαταστημάτων, απελευθέρωση ωραρίου ) ο κος Παπαθανασίου της παράταξής σας να διαλύσει ότι υπήρχε Ελληνικό .

Τέλος το σύνθημά σας «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» τι απέγινε λόγια άνευ ουσίας.

Αντιλαμβανόμεθα ότι η Κυβέρνησή σας εξαργυρώνει υποσχέσεις και γραμμάτια πολιτικά προς τις πολυεθνικές ξένων συμφερόντων.

Αυτό εσείς το λέτε ανάπτυξη; Τα χαράτσια και τις ρυθμίσεις που δεν μπορεί κανείς να πληρώσει, τα Λουκέτα, την αρπαγή της 1ης κατοικίας, την εξαθλίωση, τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς χάρισμα σε ιδιώτες, την δημόσια διαπόμπευση νοικοκυραίων, το πόθεν έσχες όλων των άλλων πλην των πολιτικών, τα ρουσφέτια, την ομηρεία χιλιάδων απολυμένων, το πέρασμα απ΄το βουλευτικό γραφείο για δικαίωμα στη δουλειά, την θλίψη και δυστυχία που σκορπούν τα μέτρα σας , την φυγή χιλιάδων παιδιών στο εξωτερικό των καλλίτερων μυαλών ….;

Ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για το καλό μας…..

Μας κάνατε «μαύρη τη ζωή» με την πολιτική σας κε Βουλευτά, οι έμποροι θα σας το ανταποδώσουν «γυρίζουμε την πλάτη στο μαύρο».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ