2013-07-25 16:48:54
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΟΙ : «ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΜΠΕΛ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει άλλη μια μεγάλη μεταγραφή, καθώς όπως αναφέρουν τόσα τα Αγγλικά όσα και τα ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα, θα πάρει δανεικό από την Αρσεναλ τον 21χρονο διεθνή Τζόελ Κάμπελ που πέρυσι αγωνίστηκε στη Μπέτις.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Κάμπελ που τις δύο τελευταίες σεζόν έχει παίξει ως δανεικός σε Λοριάν και Μπέτις, αφού η Άρσεναλ δεν του είχε εξασφαλίσει άδεια εργασίας για την Αγγλία.

Η Άρσεναλ αυτό το καλοκαίρι πήρε τελικά την άδεια του Κάμπελ, αλλά ο Βενγκέρ αποφάσισε πως ο 21χρόνος άσος χρειάζεται να πάει σε μία ομάδα που θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και επέλεξε τον Ολυμπιακό που μπορεί να δώσει στον παίκτη την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μην ξεχνάμε άλλωστε τις πολύ καλές προσωπικές σχέσεις που έχει ο Αλσατός τεχνικός με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα ο Κάμπελ είναι αποφασισμένος να κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν στην χώρα μας ώστε να πείσει τον Βενγκέρ πως έχει μέλλον στην Αρσεναλ, προς όφελος φυσικά και του Ολυμπιακού!

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Κοστα Ρίκα αναφέρουν πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή και πως ο Ολυμπιακός παρά το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων απέσπασε το «ναι» του παίκτη!

Ο πατέρας του Κάμπελ από την πλευρά του, δήλωσε πως ο γιός του θα κάνει ότι του πει η Άρσεναλ.

Δείτε τα... κατορθώματα του Κάμπελ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο βίντεο που ακολουθεί :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ