2012-04-07 02:33:23
Φωτογραφία για Ο Νικόλαος Μαυρομμάτης παραιτείται από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και προσχωρεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Με την παρούσα επιστολή σας κάνω γνωστή την πρόθεση μου για επικείμενη παραίτηση από την προεδρία ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων. Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε μετά από προσωπικούς λογούς και σειρά γεγονότων τα οποία δεν καθιστούσαν σύμφωνη τη θέση μου και τον ιδεολογικό προσανατολισμό μου.

Εδώ και αρκετό διάστημα μέλη της νεολαίας προσπάθησαν και προσπαθούν να καπηλεύσουν τις ιδέες και στόχους μας ακλουθώντας τακτικές που αμαυρώνουν το συνεχή αγώνα και την πορεία για το αύριο. Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που οι νέοι και οι νέες βάλλονται από κάθε κατεύθυνση βιώνοντας το τι σημαίνει ανεργία με τα όνειρα να γκρεμίζονται μπρος στο βωμό των πολιτικών συμφερόντων, οι δήθεν παραγοντισμοί μελλών της ΟΝΝΕΔ υπό την άνωθεν κάλυψη οδηγούν σε διάσπαση και εσωτερικό κατασπαραγμό των προθέσεων και ιδεών μας. Ξεκινήσαμε συντεταγμένα κατά της πολιτικής του μνημονίου και οδηγηθήκαμε τελικά στη στήριξη του, κατ εντολή των ανωτέρων. Η «τραβεστί» πολιτική ορισμένων και η πολιτική «κωλοτούμπα» δεν αποτελούν μέρος της πολιτικής μου αντίληψης. Είμαι αντίθετος στο μνημόνιο και στη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Δια τούτο το λόγω υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και δηλώνω την προσχώρηση μου στο σχηματισμό του Παναγιώτη καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Νικόλαος Μαυρομμάτης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ