2013-07-25 09:51:04
Φωτογραφία για Μαϊμού προπονητές καράτε στα Τρίκαλα;
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει, σύμφωνα με καταγγελία του Α΄ Αντιπροέδρου της Γ. Κοσμίδη, η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε κατά συγκεκριμένων «προπονητών» Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχωρά, λοιπόν, μέσα από το trikalavoice.gr ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Γιώργος Κοσμίδης... Σε επιστολή του προς την ιστοσελίδα μας ο Γιώργος Κοσμίδης κάνει λόγο για «θράσος ορισμένων που αυτοπαρουσιάζονται ως προπονητές» και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη. Αναλυτικά:

«Κύριε διευθυντά

Προς αποκατάσταση τής Αλήθειας και προστασίας των γονέων και Αθλητών που αθλούνται σε Σωματεία που καλλιεργούν το ΚΑΡΑΤΕ , αλλά και διαφύλαξης του ιερού λειτουργήματος και ρόλου του Προπονητού της Γ.Γ.Αθλητισμού ,

Ως Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ , θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω ΄.

Προπονητές του ΚΑΡΑΤΕ , με Δίπλωμα της Γ.Γ.Αθλητισμού και Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , σύμφωνα με την Γ.Γ. Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ έχουν στον Νομό Τρικάλων έχει ΜΟΝΟ ο κάτωθεν:


Παπαθανασίου Χρήστος (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ) Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Νεοχώρι

Κάθε άλλος Αθλητής ή εκπαιδευτής που αυτοπροβάλλεται ως προπονητής του ΚΑΡΑΤΕ της Γ.Γ Αθλητισμού ,στα μέσα ενημέρωσης , ψεύδεται αγνοώντας τις συνέπειες του Νόμου ενώ παραπληροφορεί και διασπείρει ψευδείς ισχυρισμούς , δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους στα νέα παιδιά και στους Αθλητές που επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με το Άθλημα . Όσον αφορά την αναγνώριση των Σωματείων από την Γ.Γ. Αθλητισμού ή την Διατήρηση της αναγνώρισης αυτών , πληροφορίες δύναται να λάβει ο κάθε ενδιαφερόμενος γονέας στο τηλέφωνο της Γ.Γ Αθλητισμού και από το επίσημο SITEτης ΕΛ.Ο.Κ (WWW.ELOK.GR).

Κύριε Διευθυντά , επειδή το θράσος μερικών έχει ξεπεράσει τα όρια , ο Σύνδεσμος προπονητών του ΚΑΡΑΤΕ , σύντομα θα απευθυνθεί στην δικαιοσύνη με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται ,προς αποκατάσταση αυτής τής απαράδεκτης ενέργειας .

Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει έλεγχοι στα σωματεία - συλλόγους της περιφέρειας Θεσσαλίας οι οποίοι δεν ανήκουν στην ΕΛ.Ο.Κ».

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ