2013-07-25 09:40:04
Φωτογραφία για ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ... ΧΕΡΣΤΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η εύρεση του αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου εξελίσσεται σε πολύ πιο δύσκολη υπόθεση απ' ό,τι αρχικά υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό.

Οι περιπτώσεις των Ντέιβιντ Μος και Τζο Ινγκλις που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν δύσκολες εξαρχής. Παρ' όλα αυτά, υπήρχε αισιοδοξία ότι θα κατέληγαν τελικά σε συμφωνία μ' έναν από τους δύο.

Για την ακρίβεια, πόνταραν πολλά στην περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ, με τον μάνατζερ του οποίου βρίσκονταν σε διαρκή επαφή και αναζητούσαν λύση να τον... «απεγκλωβίσουν» από το συμβόλαιο που τον «έδενε» με τη Σιένα, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουν το μπάι άουτ των 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, τα χθεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία τους «πάγωσαν». Σύμφωνα με την πλειονότητα του Τύπου της γειτονικής χώρας, η Αρμάνι Μιλάνο (η οποία επίσης πολιορκεί τον παίκτη εδώ και καιρό) έδωσε τα χέρια τόσο με τον πρόεδρο της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι, όσο και με τον Ντέιβιντ Μος.


Ο παίκτης μάλιστα φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση διετούς συμβολαίου έναντι συνολικών απολαβών ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ο μάνατζέρ του, πάντως, σε επικοινωνία που είχε χθες αργά με τους ερυθρόλευκους διέψευσε ότι έχει υπογράψει ο πελάτης του και άφησε ανοικτό ένα ...μικρό παράθυρο συνεργασίας.

Ο Ολυμπιακός στρέφεται πλέον σε άλλες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό στην θέση «3», με τον Μαλίκ Χέρστον να έχει το προβάδισμα.

Είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό προέχει να καλυφθεί το κενό στη θέση που άφησε κενή ο «Παπ». Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν το βλέμμα τους και στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση νέων ταλαντούχων παικτών, παρά το γεγονός ότι σε πρώτη φάση δεν θα έχουν ιδιαίτερο ρόλο στην ομάδα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Διακαής πόθος τους ήταν και παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον οποίον οι επαφές συνεχίζονται. Ανασταλτικός παράγοντας να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα είναι το ότι ο ίδιος θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και να δοκιμάσει να γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ. Παρ' όλα αυτά, η πίεση που δέχεται είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να πει τελικά το «ναι».

Σταθερά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένουν και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ που ανήκουν στον Αρη, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ