2013-07-24 18:57:13
Φωτογραφία για Στα 2 η ΚΕΔΕ - Η ήπια γραμμή Ασκούνη κι οι ακραίες φωνές για δυναμικές κινητοποιήσεις...!!!
                                        Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ανέδειξε την από πολύ χρόνο ψυχική διάσταση των μελών του.

           

Από την μία, η ήπια γραμμή του προέδρου Κώστα Ασκούνη κι από την άλλη οι φωνές που ολοένα κι πληθαίνουν για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις που φθάνουν μέχρι και μαζικές παραιτήσεις δημάρχων και των συμβουλίων τους.

Η ήπια γραμμή, του προέδρου Κώστα Ασκούνη πέρασε  και για τα θέματα της διαθεσιμότητας - κινητικότητας Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων και του Οικονομικού Παρατηρητηρίου Ο.Τ.Α., οι Δήμοι θα προσφύγουν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, προκειμένου να αποδείξουν την…, «αντισυνταγματικότητα των Άρθρων του Πολυνομοσχεδίου, που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Σε ότι αφορά τα στοιχεία των Δημοτικών Προϋπολογισμών, οι Δήμοι θα λογοδοτούν στις αποκεντρωμένες Διοικήσεις αλλά όχι στο Οικονομικό Παρατηρητήριο των ΟΤΑ.

Παράλληλα, οι Δήμαρχοι θα προχωρήσουν σε μία ευρεία καμπάνια ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών, στην προσπάθειά τους να "περάσουν" στο ευρύ κοινό την πραγματική "εικόνα" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «κι όχι αυτή, που σκόπιμα κάποιοι παρουσιάζουν...», υπονοώντας σαφώς την κυβέρνηση…!!!

                                          Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ