2013-07-24 14:49:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Kώστας Χατζής και Μαρινέλλα έρχονται στον πολυχώρο Πολιτεία
Το πλήρες πρόγραμμα των live εμφανίσεών της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας μετά την μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων στο Παλλάς της Αθήνας, έγινε γνωστό αυτές τις μέρες.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα έρθουν στην Πάτρα και θα παρουσιάσουν το "Ρεσιτάλ" τους, στις 5 Αυγούστου 2013, στον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Ακτή Δυαμαίων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Επίσης η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής έχουν προγραμματίσει κι άλλες παραστάσεις στη Δυτική Ελλάδα όπως στη Ζάκυνθο στις 27 Ιουλίου, στο Λιμάνι της Κυλλήνης στις 28 Ιουλίου 2013 και στο Δημοτικό στάδιο της Αιγείρας στις 6 Αυγούστου.

Μετά την τελευταία δισκογραφική τους συνάντηση, τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά, και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία. Ρεσιτάλ, Ταμ – ταμ και Συνάντηση, τρεις κύκλοι τραγουδιών και τρεις σταθμοί στη δισκογραφία Το Ρεσιτάλ ωστόσο ήταν αυτό που μάγεψε και επικράτησε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών...

Μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό και τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Παλλάς στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τους πρώτους μήνες του 2013, παρουσιάζουν πλέον με τεράστια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό σε μια σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ