2013-07-24 14:24:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρεμπόδιση κυκλoφορίας στο κέντρο της πόλης
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:

-Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της βόρειας πλευράς της οδού Ερμού, στη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου, για το χρονικό διάστημα από τις 25-07-2013 έως και τις 26-07-2013.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος τμήματος της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται κανονικά.

Η ανωτέρω ρύθμιση εγκρίνεται στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή – Ανακατασκευή αγωγών αποχέτευσης Κεντρικών και Αρκτικών περιοχών του Δήμου Πατρέων - 2011» της ΔΕΥΑΠ.

-Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της οδού Ναυπάκτου, στο τμήμα της από την οδό Συντ. Ζήση έως την οδό Κωνσταντινοπούλου, για το χρονικό διάστημα από τις 25-07-2013 έως και τις 26-07-2013.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος κάθε φορά τμήματος της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται κανονικά.

Η ανωτέρω ρύθμιση εγκρίνεται στα πλαίσια του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Πάτρας Αρόη – Παγώνα – Σαμακιά» της ΔΕΥΑΠ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ