2013-07-24 11:26:04
Φωτογραφία για Τεμάχισε την μητέρα του και έβαλε τα κομμάτια της στο ψυγείο! [video]
Δράμα και φρίκη στο Σαλέρνο. Ένας 45χρονος άνδρας σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του και στη συνέχεια την τεμάχισε με ένα πριόνι και τοποθέτησε τα κομμάτια της στο ψυγείο.

Ορισμένα από τα κομμάτια της γυναίκας, βρέθηκαν από την αστυνομία σε μια σχάρα, πάνω στην οποία τα είχε τοποθετήσει ο δράστης για να τα ψήσει!

Οι πρώτοι που ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, ήταν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα για οσμή γκαζιού που έβγαινε από το διαμέρισμα.

Νεκρή είναι η 70χρονη Μαρία Πία Γκουαρίλια. Ο γιος της, Λίνο Ρέντσι, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και να υποβάλεται σε θεραπεία, βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του, εντελώς γυμνός. Δεν μίλησε καθόλου στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας εκτιμάται, ότι επήλθε πριν από τρεις ημέρες, ενώ τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στη ζωή της, θα διαπιστώσει η ιατροδικαστική έρευνα.


Ο Ρέντσι είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου στο Σαλέρνο. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια σειρά από μπουκάλια φαρμάκων στο σπίτι, μερικά αναποδογυρισμένα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Στο φούρνο, αντίθετα, ο 45χρονος είχε τοποθετήσει ένα πιάτο και ένα δοχείο που περιείχε ανθρώπινα υπολείμματα.

Στην κατάψυξη οι ερευνητές βρήκαν επίσης μέρος του ενός ποδιού του θύματος. Η γυναίκα, της οποίας το σώμα βρισκόταν στο μπάνιο, ανάμεσα στην τουαλέτα και ένα ντουλάπι, είχε υποστεί διάφορους ακρωτηριασμούς, ειδικά στα άκρα, και ένα χτύπημα στο πρόσωπο και στον κρόταφο, καθώς και διάφορες άλλες πληγές στο σώμα.

directnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ