2013-07-24 10:45:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Θα σας απολύσουν όλους και θα το... ευχαριστηθώ, είπε γιατρός σε νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Άγιος Aνδρέας
Σε απίστευτη πρόκληση προέβη γνωστός μεγαλογιατρός στο νοσοκομείο της Πάτρας "Άγιος Ανδρέας", ο οποίος απευθυνόμενος σε νοσηλευτές εξέφρασε την… βεβαιότητα ότι θα απολυθούν όλοι και ο ίδιος θα δικαιωθεί!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γνωστό μεγαλογιατρό, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε σκάνδαλο προμήθειας ιατρικών υλικών. Γεγονός που – παρά τις αδιαμφισβήτητες ιατρικές ικανότητές του- έχει επισκιάσει το όνομά του και το επαγγελματικό του κύρος.

Παρ’ όλα αυτά, και λόγω του ευέξαπτου χαρακτήρα του, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έλθει σε προστριβή με συναδέλφους του, αλλά και με το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, το οποίο έχει απηυδήσει με την συμπεριφορά του.

Μια συμπεριφορά που ξέφυγε από κάθε όριο χθες, όταν απευθυνόμενος σε νοσηλευτές εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο της επικείμενης διαθεσιμότητας θα απολυθούν όλοι και ότι ο ίδιος, προσωπικά, θα δικαιωθεί!

«Θα σας απολύσουν όλους τώρα κι εγώ θα δικαιωθώ» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά, μην κρύβοντας την προσδοκία του για μια τέτοια εξέλιξη.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ