2013-07-24 06:06:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο νεαρός Ιρακινός για τη δολοφονία του 63χρονου Ιταλού
Το δρόμο για τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών έλαβε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 29χρονος Ιρακινός, φερόμενος ως δράστης της... αιματηρής ληστείας τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου στην πλατεία Παπαφλέσσα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του 63χρονου Ιταλού, ο οποίος και κατέληξε μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας.

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης είχε ζητήσει και λάβει νέα προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή Πατρών, ενώ του ορίστηκε αυτεπάγγελτα και συνήγορος υπεράσπισης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από τις αστυνομικές Αρχές και σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, ταξιάρχο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, τα στοιχεία που έχουν προκύψει κατά την προανακριτική διαδικασία καταδεικνύουν τον νεαρό ως δράστη της δολοφονίας του άτυχου άνδρα.

Ουσιαστικά ο νεαρός Ιρακινός είναι μόνιμος κάτοικος Πατρών, ο οποίος και έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές, καθώς για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έδινε το «παρών» στην Ασφάλεια Πατρών, στο πλαίσιο δικαστικής απόφασης, για διάπραξη κλοπών.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ