2013-07-23 23:33:03
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΝΓΚΛΣ...
Στην διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων βρίσκονται Μακάμπι Τελ Αβίβ και Τζο Ίνγκλις, ο οποίος ήταν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Κώστα Παπανικολάου.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και η μεταγραφή του 26χρόνου Αυστραλού με το βρετανικό διαβατήριο φόργουορντ αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Μακάμπι σύντομα, ενδεχομένως και αύριο Τετάρτη (24/7).

Ο ατζέντης του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, μάλιστα, καθησύχασε τη διοίκηση της Μακάμπι σχετικά με το περιεχόμενο της συνέντευξης, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα στην Αυστραλία και εμφάνιζε τον 26χρόνο φόργουορντ, που αγωνίστηκε την περασμένη διετία στην Μπαρτσελόνα, να βρίσκεται σε δίλημμα για την συνέχεια της καριέρας του μεταξύ της ισραηλινής ομάδας και του Ολυμπιακού (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο ατζέντης του Ίνγκλις διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της "ομάδας του λαού" ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και ότι η συνέντευξη του 26χρόνου φόργουορντ έγινε πριν μια εβδομάδα και απλά δημοσιεύτηκε σήμερα. Συνεπώς μετέφερε τις σκέψεις του Ίνγκλις πριν την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι και την προφορική συμφωνία με την ισραηλινή ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ