2013-07-23 22:43:09
Φωτογραφία για «ΚΟΙΤΑΖΕΙ» ΚΑΙ... ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Στην Κύπρο κοιτάζουν και πάλι παίκτες από τον Ολυμπιακό Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το νησί της Αφροδίτης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Τόμας Ντε Βινσέντι απασχολεί τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στη... λίστα προστέθηκε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Συγκεκριμένα το "protathlima.com" αποκάλυψε πως ο Απόλλωνας θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Ντε Βινσέντι, που αν και Αργεντινός είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αλλά και τον "Φέτφα"!

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ήδη η ομάδα από την Λεμεσό έκανε κίνηση για τους δύο ποδοσφαιριστές με στόχο να τους αποκτήσει δανεικούς για έναν χρόνο. Όμως για τον μεν Τόμας Ντε Βινσέντι δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση για το εάν θα φύγει ή όχι από την ομάδα ενώ η παραμονή του Φετφατζίδη παραμένει ανοιχτή, με τον παίκτη να ψάχνει, εφόσον χρειαστεί, μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, έχοντας προτίμηση σε πρωταθλήματα όπως το γαλλικό, το ισπανικό και το γερμανικό.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κυπριακοί σύλλογοι ασχολούνται με παίκτες των ερυθρόλευκων ενώ κατά καιρούς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν στο στόχαστρό τους ποδοσφαιριστές από το νησί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ