2013-07-23 16:58:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Απαξίωσαν το δημοσιογραφικό κόσμο του νομού-Κανένας εργαζόμενος απο την περιοχή στη νέα EPT
Πυρ και μανια είναι ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος στην Ηλεία από την απόφαση της κυβέρνησης να μην περιληφθεί κανένας εργαζόμενος από το νομό στη νέα προκήρυξη που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Οι αντιδράσεις είναι ήδη πολλές και αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο έντονες τις επόμενες ώρες αφού η τοπική κοινωνία θεωρεί ότι με την απόφαση αυτή απαξιώνεται ένας μεγάλος σε γεωγραφική έκταση νομός.

Η ΕΡΤ σύμφωνα με τη νέα προκήρυξη πρόκειται να προσλάβει τρια άτομα στην Πάτρα. Εναν δημοσιογράφο, έναν ηχολήπτη και έναν εικονολήπτη.

Καμία αναφορά δεν γίνεται στις υπόλοιπες θέσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί πως συνολικά στην ΕΡΤ στην Πάτρα εργάζονταν 37 άτομα (μαζί με τη ραδιοφωνία).

Με βάση την προκήρυξη και αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες προσλήψεις (των συνολικά 2000 ατόμων) το πιθανότερο είναι ότι η ΕΡΤ θα κλείσει το τηλεοπτικό στούντιο της Πάτρας και ίσως γίνουν κάποιες προσλήψεις μόνο στην ΕΡΑ. Αν βέβαια δεν διατηρηθεί ο ραδιοφωνικός σταθμός της πολης, τότε θα κλείσει και το στούντιο στο Δασύλλιο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ