2013-07-23 10:45:04
Φωτογραφία για Δυτική Eλλάδα: Η Περιφέρεια δεν έχει για την Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα
Δεν εγκρίθηκε τελικά το αίτημα της οικονομικής στήριξης και συνδιοργάνωσης της 12ης Έκθεσης Βιβλίου από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, ένα αίτημα που είχε υποβάλλει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, που διοργανώνει κάθε χρόνο την έκθεση στην πλατεία Κουρούτας.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εμπορικού Συλλόγου αναρτήθηκε μεταξύ άλλων: « Να υποθέσουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν έχει πόρους για τον πολιτισμό; Όχι αφού ήδη χρηματοδοτεί κάθε πανηγυράκι!

Να υποθέσουμε ότι η θετική εισήγηση όπως ισχυρίστηκε ότι έκανε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεν εισακούστηκε; Όχι, αφού αγκαλιά τους βλέπουμε όλους στις εκάστοτε παρουσίες τους!

Τότε συμπεραίνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας δεν τους είναι βολικός, έχει δική του άποψη και δε λιβανίζει για καμία χρηματοδότηση!».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πέτρος Παπαδάτος δήλωσε: «Το κρίμα είναι για αυτούς που προσπαθούν να απαξιώσουν μία από τις ποιοτικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ηλείας, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας θα πραγματοποιήσει και χωρίς τη χρηματοδότηση τους, ακόμα μία καλύτερη Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα.

Φυσικά και δεν πτοούμαστε, και συνεχίζουμε την προετοιμασία, όπως εμείς γνωρίζουμε, έχοντας την αποδοχή των χιλιάδων πολιτών που κάθε χρόνο ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, κάτι που για εμάς έχει την μέγιστη σημασία».

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ