2013-07-23 09:20:48
Φωτογραφία για Σούπερμαν και Μπάτμαν μαζί στην ίδια ταινία το 2015
Τη μεγάλη έκπληξη έκαναν η Warner Bros και η DC Comics στην ετήσια έκθεση του Σαν Ντιέγκο για τα κόμικς Comic-Con κλέβοντας παράλληλα την παράσταση από τα αντίπαλα δέη, τη Μarvel Comics και τη Walt Disney Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας του Σούπερμαν (Man of Steel) Ζακ Σνάιντερ, ανακοίνωσε ότι το 2015 θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες μια ταινία στην οποία θα ενώνουν για πρώτη φορά -κινηματογραφικά- τις δυνάμεις τα “βαριά χαρτιά” της DC (που εκδίδει τα κόμικς) Σούπερμαν και Μπάτμαν! Η ανακοίνωση του Σνάιντερ συνοδεύτηκε με ένα σύντομο κλιπ που έδειχνε το έμβλημα “S” του ανθρώπου από ατσάλι και το έμβλημα της νυχτερίδας του ανθρώπου – νυχτερίδα να ενώνονται, προκαλώντας ντελίριο στους παρευρισκόμενους φίλους των κόμικς!

Αν και ο Σνάιντερ δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο, το κινηματογραφικό στούντιο της Warner Bros, εξέδωσε κατόπιν δελτίο Τύπου αναγγέλλοντας ότι ο Χένρι Καβίλ θα επιστρέψει ως Σούπερμαν, ενώ τους ρόλους τους που υποδύθηκαν στο Μan of Steel θα υποδυθούν εκ νέου και οι Είμι Άνταμς (Λόις Λέιν), Λόρενς Φίσμπερν (Πέρι Γουάιτ) και Νταιάν Λέιν (Mάρθα Κεντ).


Tο νέο φιλμ εκτιμάται ότι έχει ως στόχο να ανοίξει το δρόμο για τη Λεγεώνα των Υπερηρώων, ομάδα - αντίβαρο της DC στους Εκδικητές της Marvel (θυγατρική της Walt Disney) η ταινία των οποίων έσπασε τα ταμεία το 2012. Έτσι, DC και Warner κατάφεραν με την ανακοίνωσή τους αυτή να επισκιάσουν την ανακοίνωση της Marvel στο Σαν Ντιέγκο για τη συνέχεια των Εκδικητών (με τίτλο Rise of Ultron) που επίσης σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει το 2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Πάντως, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει να ενσαρκώσει το ρόλο του επιχειρηματία Μπρους Γουέιν/ Μπάτμαν, καθώς μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν ο Κρίστιαν Νόλαν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Με αυτά και με αυτά, το 2015 φαίνεται ότι θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά για τους φίλους του φανταστικού, δοθέντος ότι το έτος αυτό θα βγει στη μεγάλη οθόνη και το έβδομο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων...
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ