2013-07-23 06:37:04
Φωτογραφία για Έκλεβαν ακόμα και από το Πολυτεχνείο Κρήτης
Δεν είχαν ούτε ιερό, ούτε όσιο δύο νεαροί στα Χανιά οι οποίοι στην προσπάθεια τους να βρουν και να κλέψουν χαλκό, έβαλαν στο ... μάτι ακόμα και τον χαλκό από τα καλώδια της εγκατάστασης του αλεξικέραυνου του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έτσι φρόντισαν συστηματικά να αφαιρούν τμήματα του καλωδίου από τις οροφές των κτηρίων του Πολυτεχνείου μέχρι που έγιναν αντιληπτοί και η δράση τους έλαβε τέλος!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν προχθές (20.07.2013) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σούδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για κλοπή.

Ειδικότερα, από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω ημεδαποί, αφαιρούσαν τμηματικά από οροφές κτιρίων του Πολυτεχνείου Κρήτης καλώδια χαλκού αλεξικέραυνου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σούδας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων στις οικίες των ανωτέρω βρέθηκαν εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για τη αποκόλληση των σωλήνων χαλκού, τα οποία και κατασχεθήκαν.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.
prismanews
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ