2013-07-22 21:49:58
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Κώστας Παπανικολάου είναι και επίσημα πλέον μέλος της ομάδας μπάσκετ της Μπαρτσελόνα από το απόγευμα της Δευτέρας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Έλληνας διεθνής άσος το πρωί πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Λίγο αργότερα ο "Παπ" μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Μπαρτσελόνα εκφράζοντας την ευχαρίστησή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ενώ υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ισπανική ομάδα.

«Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν για να μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι μέλος σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε «Θα βάλω τα δυνατά μου. Είναι σπουδαία ευκαιρία. Δεν θέλω να βλέπω μακριά στο μέλλον, αλλά να ζω το παρών και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

«Συνάντησα τον αρχηγό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», δήλωσε ο 23χρόνος φόργουορντ για την συνάντηση του με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.


«Για εμένα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του», σχολίασε ο Παπανικολάου.

«Είμαι παίκτης που πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και δίνω τα πάντα για τη νίκη», με αυτά τα λόγια συστήθηκε ο Παπανικολάου στους οπαδούς της νέας ομάδας του.

«Προσπαθώ, δουλεύω, και βελτιώνομαι».

«Θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους», υπογράμμισε ο 23χρόνος φόργουορντ για την επόμενη σεζόν.

Ο Πανανικολάου δεν θα παρουσιαστεί τώρα στους εκπροσώπους του Τύπου. Όπως διευκρινίζει η καταλανική ομάδα, αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο πρώην παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας μετέβη στη Βαρκελώνη για να υπογράψει και να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό και θα αναχωρήσει άμεσα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ