2013-07-22 12:36:11
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ...
Ο Ντέιβιντ Μος αποτελεί, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του αντι-Παπανικολάου.

Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του "Παπ" συνεχίζεται για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Η λίστα μειώθηκε κατά ένα όνομα, καθώς, όπως ήδη σας έχουμε νεημερώσει, ο Τζο Ινγκλς συμφώνησε οριστικά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πλέον από την ευρωπαϊκή αγορά ο Ντέιβιντ Μος φαίνεται πως παίζει… μόνος του.

Ο 30χρονος Αμερικανός της Σιένα αποτελεί την προτεραιότητα των ερυθρόλευκων, αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση... Η Σιένα φέρεται να αξιώνει κοντά στις 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που σε πρώτη φάση δεν δείχνουν διάθεση να πληρώσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι εδώ και χρόνια σκληροί διαπραγματευτές, αλλά πλέον βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν να ...«σηκώσουν» το βάρος του συμβολαίου του Μος.

Αν οι Ιταλοί δεν… πέσουν, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με άλλες λύσεις έχοντας στραμμένη την προσοχή του και στο ΝΒΑ. Από την Ευρώπη έγινε μια διερευνητική κρούση στον 31χρονο Γάλλο Γιακούμπα Ντιαβαρά, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει το δικό του θέμα, καθώς αναζητείται κάτι καλύτερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ