2013-07-22 12:00:15
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΟΥ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!
Ο Σπύρος Γιαννιώτης έχει συνδέσει τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας του με την ανοιχτή θάλασσα και τις αποστάσεις της στα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σήμερα το μεσημέρι (1) θα βρεθεί στην παραλία της Μπαρτσελονέτα στην εκκίνηση της κούρσας των 10 χλμ. με τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην απόσταση από τη διοργάνωση στη Σαγκάη.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να υπερασπιστώ τον τίτλο, αλλά χωρίς να έχω κάνει την προετοιμασία των προηγούμενων χρόνων, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, δεδομένου ότι φέτος θέλω να δοκιμάσω και στον μαραθώνιο της θάλασσας, που είναι τα 25 χιλιόμετρα» δήλωσε χθες από τη Βαρκελώνη ο Κερκυραίος κολυμβητής του Ολυμπιακού, που έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα επτά συνολικά μετάλλια της Ελλάδας στην ιστορία της διοργάνωσης. Κι όλα στην ανοιχτή θάλασσα, με την αρχή να γίνεται το 2007 στη Μελβούρνη.

Μαζί του θα είναι και ο Αντώνης Φωκαΐδης, που ήταν 23ος στην απόσταση στη Ρώμη το 2009 και 16ος το 2011 στη Σαγκάη.

«Εχω πολύ άγχος, αλλά όταν πέσεις στο νερό, θες δεν θες το ξεχνάς και κυνηγάς το καλύτερο. Με γεμίζει αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι θα είμαι δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Σπύρο Γιαννιώτη και θέλω να ακολουθήσω τους ρυθμούς επιτυχίας του. Είναι καλό να συνεχίσεις τον αγώνα που χάραξε με τόσο επιτυχία αυτός ο άνθρωπος, που είναι τιμή μου να είμαι δίπλα του» είπε με τη σειρά του ο Φωκαΐδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ