2013-07-22 11:47:06
Φωτογραφία για «ΣΦΗΝΑ» ΑΛ ΓΚΑΡΑΦΑ ΓΙΑ... ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Αποφασισμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Τζαμέλ Αμπντούν παρουσιάζεται η Αλ-Γκαράφα από το Κατάρ η οποία σύμφωνα με Αλγερινό δημοσίευμα είναι έτοιμη να προσφέρει τρία εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Le Buteur», ο Ολυμπιακός έδωσε αρνητική απάντηση στη Νότιγχαμ για να παραχωρήσει τον Αμπντούν στα 1,5 εκατ. ευρώ. Η αγγλική ομάδα, όμως, δεν τα παρατά… Όπως αναφέρουν οι Αλγερινοί, η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να επανέλθει με πρόταση κατά 500.000 ευρώ υψηλότερη. Και αυτή, όμως, δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τους Αλγερινούς να αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι αξιώνουν το ποσό των τριών εκατ. ευρώ. Και κάπου εδώ μπαίνει στην υπόθεση ο σύλλογος από το Κατάρ «Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, η Αλ Γκαράφα αναμένεται σύντομα να μπουν “σφήνα” για την απόκτηση του παίκτη, ο σύλλογος του Κατάρ μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τους Πειραιώτες», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα με την επισήμανση:

«η Αλ Γκαράφα να πληρώσει τα τρία εκατ. ευρώ και να ενισχυθεί εν όψει του πρωταθλήματος της χώρας… Ο Αμπντούν περιμένει από μέρα σε μέρα να μάθει σε ποια ομάδα θα παίζει του χρόνου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ