2012-04-06 20:11:05
Φωτογραφία για «Από την Κύπρο με αγάπη»!
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας συνεχίζοντας τις εθελοντικές δραστηριότητές τους στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς, σήμερα Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, διέθεσαν τρεις τόνους τροφίμων! Πιο συγκεκριμένα... δύο τόνοι ξηρής τροφής αποτελούμενη από όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας κ.α., είναι προσφορά στο κίνημα του Κυπριακού λαού και ειδικότερα των Ελληνοκυπρίων της Λάρνακας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. κ. Χρυσόστομου.

Ο Κυπριακός λαός, δείχνοντας γι' ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του προς τους αδελφούς Έλληνες που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη, παρέδωσε την ανθρωπιστική βοήθεια η οποία ταξινομήθηκε και διατέθηκε από τους εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στα κοινωφελή ιδρύματα "Παιδική Στέγη", "Ελπίς". "Χελιδονάκια", "Ο Αριστεύς" καθώς και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες βάση των αναγκών τους.

Για την ασφαλή μεταφορά της από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μέχρι και τη Λάρισα, πολύτιμη ήταν και η συνδρομή της Ι. Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου.


Ταυτόχρονα διατέθηκε μισός τόνος αλεύρι και μισός τόνος ρύζι, εξασφαλισμένος από την τρίτη κατά σειρά δράση των ΕΝ.ΠΟ.Λ., που έλαβε χώρα στις 31/3/2012, προσφορά των παραγωγών προς το κίνημα για να δοθούν ως ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας νιώθουν χαρά και ικανοποίηση που υλοποιούν μια ακόμα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, κι όλα αυτά με τη συμβολή των εκατοντάδων εθελοντών που κάθε φορά συντάσσονται και πλαισιώνουν την κάθε δράση με την ουσιαστική βοήθειά τους. Θεωρούν ότι πρωτοβουλίες σαν κι αυτές έχουν όχι μόνον αξία υλική αλλά και ηθική σ' ένα δρόμο δύσκολο και για όσο διάστημα χρειαστεί να τον διανύσουμε.

Ένα βήμα μπροστά από τον καθένα μας θα μας φτάσει πιο γρήγορα. Ένα βήμα θα ξυπνήσει και τη συνείδηση χιλιάδων συνανθρώπων.

Όσοι μπορούν, όσοι θέλουν, όσοι νιώθουν, ας κινηθούν!

Τώρα είναι η στιγμή!

Κάθε μέρα που περνάει θέτει καινούρια προβλήματα, οξύτερα και επιτακτικότερα.

ΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!

Μαζί μπορούμε να πραγματώσουμε τα συναισθήματα μας. onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντέρμπι κορυφής!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντέρμπι κορυφής!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ