2012-04-06 19:59:32
Φωτογραφία για Τζέραρντ: «Θέλει ψυχραιμία»
Υπομονή συνέστησε στους οπαδούς της Λίβερπουλ ο Στίβεν Τζέραρντ, με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του ως καλύτερου παίκτη της ομάδας του για το μήνα Μάρτιο. Ο αρχηγός των «ρεντς» τόνισε: «Υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν να γίνουν μέσα στην σεζόν. Οι οπαδοί μας πρέπει να κάνουν υπομονή και να παραμένουν ψύχραιμοι».

Στην συνέχεια σχολίασε και την πολύ κακή θέση που έχει στην βαθμολογία η ομάδα του : «Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι με την πορεία μας στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και ανέβουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, όμως, με την Λίβερπουλ να μετράει 6 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια της, ο Τζέραρντ έχει την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και θα ανακάμψει βαθμολογικά και αγωνιστικά.

Για τον μήνα Μάρτιο ο αρχηγός των «ρεντς» ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, εξαιτίας των τριών τερμάτων που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Έβερτον, κάτι που είχε να συμβεί πάνω από 30 χρόνια. Για την βράβευσή του ο Τζέραρντ δήλωσε: «Είναι πάντα καλό όταν σε βραβεύουν για την απόδοσή σου. Ωστόσο, πάνω από όλα είναι η ομάδα. Δεν θα πετύχαινα τα τρία γκολ με την Έβερτον, αν δεν γινόταν μία πολύ καλή ομαδική προσπάθεια».

πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ