2013-07-19 01:37:03
Φωτογραφία για Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων για την επίσκεψη Σόιμπλε
από το Γραφείο Τύπου

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επισκέπτεται την Ελλάδα, ως άλλος έπαρχος του Δ’ Ράιχ, για να επιθεωρήσει την πιστή εφαρμογή των δυσβάσταχτων μέτρων των Μνημονίων. Έρχεται ως... businessman γερμανικών τραπεζών με πρόσχημα την ανάπτυξη, συναντά μόνο αυτούς που δεν πρόκειται να του χαλάσουν την εικόνα, τους συναντά σε κλειστές συναντήσεις. Έρχεται με διπλή ατζέντα, μία που παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και μία κρυφή με νέο μνημόνιο, νέα μέτρα, νέες περικοπές από το 2014. Ο απόγονος των σφαγέων του Διστόμου, των Καλαβρύτων, των Κερδυλλίων, της Καρδάνου, του Χορτιάτη και όλης της Ελλάδας έρχεται τώρα στη χώρα μας προσφέροντας «καθρέφτες» στους ιθαγενείς, την ίδια ώρα που ζητάει το αίμα της ελληνικής κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, ως ένδειξη υποτέλειας, υποδέχεται τον Σόιμπλε κάνοντάς του δώρο το Πολυνομοσχέδιο, προσφέροντας και κυριολεκτικά γη και ύδωρ στους τοκογλύφους και τους κερδοσκόπους
. Δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον τοποτηρητή της Μέρκελ και τη Γερμανία, για τα ζητήματα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Δίνει συγχωροχάρτι στους Γερμανούς, σφραγισμένο από τις μαύρες λίστες της SIEMENS. Μένει στη φραστική στήριξη από τους δανειστές, αποφεύγοντας να κοιτάξει κατάματα την ελληνική κοινωνία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε ΟΧΙ στην εθνική ταπείνωση, λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την κατάργηση του έθνους-κράτους. Λέμε ΝΑΙ στην Εθνική Ανεξαρτησία, λέμε ΝΑΙ στην τήρηση του Συντάγματος. Απαιτούμε Εθνική αξιοπρέπεια και περηφάνια από τους κυβερνώντες, όχι υποτέλεια και πλήρης παράδοση στους δανειστές. Είμαστε αντίθετοι στα επικοινωνιακά παιχνίδια της Μέρκελ και των τοκογλύφων, απαιτούμε την κατάργηση των Μνημονίων και τη διαγραφή του παράνομου χρέους. Απαιτούμε άμεσα τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και όλη την ελληνική κοινωνία, ο χερ Σόιμπλε είναι ανεπιθύμητος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ