2013-07-18 16:00:11
Φωτογραφία για H... μπικινοφορούσα Φαίη Σκόρδα σε τρία περιοδικά ταυτόχρονα!
Σε τρία εβδομαδιαία περιοδικά ταυτόχρονα βρέθηκε (με διαφορετικό μπικίνι) η Φαίη Σκορδά, κάθε λεπτό από τις διακοπές της οποίας ανά την Ελλάδα καταγράφεται διεξοδικά.

Το να υπάρχει διπλοκάλυψη στα καλοκαιρινά εξώφυλλα των εβδομαδιαίων περιοδικών είναι κάτι συνηθισμένο και φυσιολογικό. Ειδικά από την στιγμή που τείνουν να είναι πολυσυλλεκτικά, προβάλλοντας όσο περισσότερα από τα θέματά τους μπορούν.

Αλλά μέχρι τώρα μόνο η Ελένη Μενεγάκη είχε την «τιμή» να είναι παντού σε όλα ταυτόχρονα. Το γεγονός ότι αυτό συνέβη και στην Φαίη, απλά αποδεικνύει την γκέλα που έχει πλέον η παρουσιάστρια από το Κιλκις στο ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα σήμερα είδαμε ταυτόχρονα την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνουν από την παραλία στην Κεφαλλονιά, όπου βρέθηκαν για μια ρομαντική απόδραση, στο Hello.

Ενώ το ΟΚ δημοσίευσε ταυτόχρονα φωτογραφίες της από το μπάνιο της στον Αστέρα Βουλιαγμένης την προηγούμενη Κυριακή όπου με το floral μπικίνι της έκλεψε την παράσταση.

Το τρίπτυχο έρχεται να ολοκληρώσει το You που δημοσίευσε φωτογραφίες της από την Τήνο, όπου και βρέθηκε μετά την μια εβδομάδα που βρέθηκε στο Κιλκις.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ