2013-07-18 14:07:46
Φωτογραφία για Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται η δίκη Τσοχατζόπουλου
Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Αλλεπάλληλες ερωτήσεις για το ακίνητο επί της οδού Δεινοκράτους δέχθηκε ο συνέταιρος του κατηγορούμενου Στέλιου Οικονομίδη, από τον οποίο η Αρετή Τσοχατζοπούλου είχε αγοράσει το εν λόγω ακίνητο.

Σε ερώτηση της έδρας, ο μάρτυρας Διονύσης Ματζουράνης υποστήριξε πως ο Σ. Οικονομίδης αγόρασε το ακίνητο στη Δεινοκράτους μετά από πίεση της συζύγου του, από μία εταιρεία , το οποίο πούλησε στην Αρετή Τσοχατζοπούλου. Όπως είπε ο μάρτυρας, όταν ο κατηγορούμενος έμαθε ότι κρίθηκε διατηρητέο «εκνευρίστηκε και το πούλησε».

Ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενος ο κατηγορούμενος να έχει οποιαδήποτε σχέση με την εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μαύρο χρήμα.

Εισαγγελέας: Πόσο συμπτωματικό μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι όπου αναμειγνύεται ο κύριος Οικονομίδης υπάρχει και ένα συγγενικό πρόσωπο Τσοχατζόπουλου. Η Δεινοκράτους καταλήγει στην Αρετή , η Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη Βίκυ Σταμάτη.


Ματζουράνης: Είναι συμπτωματικό.

Εισαγγελέας: Κάποιες αποδείξεις πληρωμής από τον κύριο Ζήγρα βρέθηκαν στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου. Πώς το εξηγείτε αυτό;

Ματζουράνης: Δεν το γνωρίζω.

Νωρίτερα κατάθεσαν δύο μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου επιχειρηματία Παντελή Ζαχαριάδη, ο οποίος για ένα διάστημα εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της off shore εταιρείας TORCASSO. Οι μάρτυρες είπαν ότι ο κ. Ζαχαριάδης έκανε εξυπηρέτηση στον κύριο Ζήγρα, ο οποίος ενεργούσε για λογαριασμό Κυπρίων επιχειρηματιών.

naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ