2013-07-18 08:00:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Oργή για την άδικη ταλαιπωρία από το ζευγάρι που «φορτώθηκε» τον φόνο της δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου
Μετά από έντεκα ολόκληρους μήνες που πέρασαν τη ζωή τους πίσω από τα σίδερα της φυλακής, πλέον οι δύο νεαροί από την Πάτρα, κυκλοφορούν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από το μεγάλο βάρος που είχαν «φορτωθεί», τη διάπραξη ενός φόνου.

«Αισθανόμαστε οργή και θυμό γιατί ταλαιπωρηθήκαμε άδικα τους τελευταίους έντεκα μήνες και ζητάμε δικαίωση…», ανέφεραν στον συνήγορο υπεράσπισής τους, πατρινό δικηγόρο, Αργύρη Τόλια, ζητώντας του να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες για να αποζημιωθούν για όλη αυτήν την ταλαιπωρία που πέρασαν.

Ηδη, ο δικηγόρος τους αναμένει την κοινοποίηση του απαλλακτικού βουλεύματος προκειμένου να προχωρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να αποζημιωθεί το ζευγάρι.

Οι δύο νεαροί, πάντως, εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να κάνουν μια καινούργια αρχή στη ζωή τους και να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί και ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, αλλά δυστυχώς, είχε εμπλακεί στα δίχτυα των ουσιών
. Πλέον, εμφανίζονται αποφασισμένοι να χτίσουν την ζωή τους σε υγιείς βάσεις και στο πλευρό τους βρίσκονται οι οικογένειές τους και οι δικοί τους για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησαν «Παρέμειναν για έντεκα μήνες άδικα προφυλακισμένοι παρά την παντελή έλλειψη εις βάρος τους στοιχείων και παρά το γεγονός ότι όλα «φώναζαν» ότι ουδεμία σχέση είχαν οι εντολείς μου με την αποδιδόμενη πράξη. Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι των ερευνών της Αστυνομίας, εκείνη την εποχή, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και επέμεναν στο να τους στοχοποιούν, στηριζόμενοι σε σαθρά και ανυπόστατα στοιχεία, τα οποία προσπαθούσαν και να επιβάλλουν και στις ανακριτικές Αρχές. Έπρεπε, να φθάσουμε στο σημείο να ομολογήσει η μία εκ των πραγματικών ενόχων, εμφανιζόμενη αυθορμήτως σε αστυνομικό τμήμα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια», επισήμανε από την πρώτη στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισής τους Αργύρης Τόλιας.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε συλληφθεί στα τέλη Αυγούστου 2012 από την Ασφάλεια Πατρών μετά από την μαρτυρία ενός 35χρονου τοξικομανή, ο οποίος ομολόγησε την περ. εβδομάδα πως ήταν ο πραγματικός ένοχος και ό,τι έστησε πλεκτάνη σε βάρος του ζευγαριού για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες και να προστατεύσει τον εαυτό του.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ