2013-07-18 04:38:04
Φωτογραφία για «Σκάει» 35 εκατ. για Ρούνεϊ η Τσέλσι!
Με το ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Τσέλσι είναι έτοιμη... να δώσει μέχρι και 35 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες ότι ο διεθνής στράικερ υπολογίζεται ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, φαίνεται πως ράγισε οριστικά το γυαλί στις σχέσεις του παίκτη με τους «μπέμπηδες». Αυτή τη στιγμή η αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ και η Τσέλσι κάθε άλλο παρά αδιάφορη μένει, παρά τις... διπλωματικές απαντήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο σε σχετικές ερωτήσεις, αλλά και τη δήλωση Μόγιες πως ο Ρούνεϊ δεν πωλείται.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στο Νησί άλλωστε, η Γιουνάιτεντ απέρριψε ήδη την πρώτη προσφορά ύψους 25,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Λονδρέζοι αναμένεται να επανέλθουν. Η νέα πρότασή τους μάλιστα θα φτάνει αρχικά στα 29 εκατ. ευρω ευρώ, συν κάποια μπόνους, που θα φτάσουν το ποσό στα 32,5 εκατ. ευρώ. Όπως ωστόσο σημειώνεται, ίσως να διατεθούν μέχρι και 35 εκατ. ευρώ ώστε να πείσουν τους «μπέμπηδες» και να ντύσουν στα μπλε τον Άγγλο επιθετικό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ