2013-07-18 01:01:04
Φωτογραφία για Έλλην υπήκοος κοιμισμένε ιθαγενή
Γράφει ο Σωκράτης Τσουμελέκας

Υπάρχουν στιγμές που νιώθω υπέροχα με τα όσα συμβαίνουν γύρω μου. Στα καφε η κομματική διελκυστίνδα επανεφανίσθη . Συριζεοι εναντίον κυβερνητικών. Οι οπαδοί του φραπέ στο επίκεντρο. Επιτέλους ανάκαμψη.

Μετά την μεγαλειώδη εξέγερση και την επίτευξη του στόχου ο νεοέλλην επανήλθε δριμύτερος. Εσείς φταίτε που κυβερνούσατε . Όλοι διορισμένοι από εσάς .Είναι τα δικά σας παιδία αλαλάζουν οι μεν. Ναι αλλά είναι όλοι οπαδοί του δικού σας κόμματος οι άλλοι. Όλοι οι συνδικαλιστές μαζί σας .Θέλετε να επαναφέρετε το κομματικό κράτος, συνεχίζουν. Και η βουή προμηνύει σύγκρουση .

Οπαδοί της παλαιοκομματικής νομενκλατούρας προσπαθούν να πείσουν ότι οι τωρινές επιλογές διαφέρουν. Είναι για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ . Έπεισαν και τον εαυτόν τους .Νομίζουν ότι είναι ώριμοι. Οι θερμοί εναγκαλισμοί με τους περιφερόμενους κομματικούς αντιπροσώπους(κομματάρχες) δείχνουν το αποτέλεσμα . Δεν υπάρχει ιδεολογία οπαδών . Άμεσος στόχος η παραμονή στο ευρω. Με ή όχι μνημόνιο .ΜΕ Η ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ

.Είμαστε δημοκράτες το τωρινό σλόγκαν. Είμαστε σε Ευρωπαϊκή κοινωνία λαών .Δεν θέλουμε έθνη. Καταστρέφουν την εξάρτηση. Απόφαση με μια ΜΟΝΟ αντίδραση Όλοι οσφυοκαμπτες . Η Ελληνική Ιθαγένεια θυσία στην παγκοσμιοποίηση .Ζήτω η Υπηκοότητα.

soknew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ