2013-07-17 19:42:15
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΝ «ΠΑΠ»!
Επέκταση του συμβολαίου, που τελειώνει το καλοκαίρι του 2014, πρότεινε στον Κώστα Παπανικολάου ο Ολυμπιακός, ενώ όλες οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", αναφέρουν ότι στο... τραπέζι βρίσκεται η πρόταση της Μπαρτσελόνα για αγορά του 23χρόνου φόργουορντ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του "Παπ", που αγνοεί την πρόταση των «Μπλαουγκράνα» - οι οποίοι συνηθίζουν να έρχονται πρώτα σε επαφή με την ομάδα σε περίπτωση εξαγοράς - και εξέφρασαν την πρόθεση τους να επεκτείνουν το συμβόλαιο του 23χρόνου φόργουορντ, που τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι του 2014, τουλάχιστον έως το 2015.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλει να δει πρώτα πως αντιμετωπίζει ο «Παπ» την προοπτική να επεκτείνει το συμβόλαιο του, πριν εξετάσει την πρόταση της Μπαρτσελόνα. Ο 23χρόνος φόργουορντ, πάντως, έχει στο μυαλό του πάντα την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του μετά το 2014 στο ΝΒΑ και προφανώς αυτό το ζήτημα θα είναι από τα κρίσιμα στις συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους.

Τα δικαιώματα του Παπανικολάου στο ΝΒΑ ανήκουν στους Χιούστον Ρόκετς, που σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, δεν έχουν χώρο στο «σάλαρι καπ» τους για την νέα σεζόν για τον 23χρόνο φόργουορντ – με δεδομένο ότι υπήρχε μπάι άουτ ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στο συμβόλαιο του «Παπ» με τον Ολυμπιακό – και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο ρόστερ τους το επόμενο καλοκαίρι, του 2014.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ