2013-07-17 19:26:29
Φωτογραφία για Αφήνει Σουμπίνιο και πάει για Βιόλα ο Άρης
Η στάση του Σουμπίνιο στο ενδιαφέρον της ΠΑΕ Άρης έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει στροφή στον Νικολάς Βιόλα.

Ο Σουμπίνιο με την στάση του δείχνει να χάνει έδαφος να αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο και να κερδίζει έδαφος ο Νικολάς Βιόλα.

Η προθεσμία απάντησης που είχε δοθεί στον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού εξέπνευσε και πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Ιταλού της Παλέρμο.

Η διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων ήταν ότι ο Σουμπίνιο υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να ερχόταν στον Άρη ακόμη και ως ελεύθερος και όχι με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα με τον Βιόλα όπου από την πρώτη στιγμή όταν πριν από έναν μήνα είχε προταθεί και είχε γίνει η πρώτη συζήτηση απόκτησής του ήταν με την μορφή δανεισμού από την Παλέρμο όπου και ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη και παρά το γεγονός ότι δεν έχουνε μείνει ικανοποιημένοι από την στάση του Σουμπίνιο δεν αποκλείεται να τον περιμένουνε και σήμερα.


Παράλληλα όμως φαίνεται πως εξετάσουνε και τις εναλλακτικές τους λύσεις με βασική αυτή του Βιόλα με τον 24χρονο Ιταλό μέσο να έχει το συν ότι βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας με την Παλέρμο άσχετα αν όλα δείχνουνε πως δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της.

Σε αντίθεση με τον Σουμπίνιο που δεν ακολούθησε μετά από απόφαση του Μίτσελ την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως και να έχει στόχος του Ηλιάδη και των συνεργατών του είναι να τελειώσει το θέμα της απόκτησης ενός εκ των δύο αν όχι σήμερα μέχρι αύριο Παρασκευή όταν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουνε και πάλι στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη μετά την σημερινή επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη έπειτα από την ολοκλήρωσης της δεκαήμερης παρουσίας της (7-17/07) στο Πράβετς της Βουλγαρίας έδωσε ρεπό για σήμερα και αύριο στους ποδοσφαιριστές του.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Σαλόζε Ουντότζι ώστε αύριο το πρωί ο Νιγηριανός με το βουλγάρικο διαβατήριο να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ