2012-04-06 18:47:24
Φωτογραφία για Ανένδοτοι οι ναυτεργάτες - Επιμένουν στην απεργία
Ανένδοτοι παραμένουν οι ναυτεργάτες, οι οποίοι επιμένουν στην πραγματοποίηση της 48ωρης απεργίας τους για Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη. Αυτό αποφάσισε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που συνεδρίαζε από τις 11 το πρωί προκειμένου να αποφασίσει για το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα και μετά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με την αρμόδια υπουργό κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Η απόφαση της ΠΝΟ ήταν αναμενόμενη καθώς χθες οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτεργατών έλεγαν πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που τους δόθηκαν από την πλευρά του υπουργείου.

Κατά τη συνεδρίαση εξετάστηκε το νέο έγγραφο με τις απαντήσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας που δόθηκε στους εκπροσώπους της ΠΝΟ αμέσως μετά την συνάντηση που είχαν με την υπουργό Ανάπτυξης, τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη και τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Βγαίνοντας από τη συνάντηση της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ κ. Γ. Χαλάς είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «είμαστε μακριά από αυτά που ζητάμε».dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκέφτεται Ρόμα ο Μούσα Σισοκό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκέφτεται Ρόμα ο Μούσα Σισοκό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ