2013-07-17 14:39:13
Φωτογραφία για Δες πού έκανε διακοπές ο Λάκης Γαβαλάς λίγο πρίν τον ξανασυλλάβουν
Σε ένα από τα ωραιότερα θέρετρα της Ευρώπης ξεκουραζόταν ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Λάκης μετά την αποφυλάκισή του αποφάσισε πως θέλει να ξεκουραστεί και να ξαναβρεί τον... εαυτό του,χωρίς να ξέρει ότι θα ξαναπεράσει το κατώφλι των φυλακών για χρέη προς το δημόσιο .Η χλιδή και η πολυτέλεια είναι στο dna του,έτσι αποφάσισε να κάνει διακοπές στο πιο ωραίο μέρος της Ελλάδος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μεσσηνία. «Ο Λάκης έχει περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν έχει χάσει τη διάθεσή του για ζωή.

Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται πως επέλεξε το γνωστό resort στην περιοχή της Πύλου όχι μόνο για την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής, αλλά και για τη διακριτικότητα που αυτό προσφέρει, σε αντίθεση με το κάποτε αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο, όπου ο επιχειρηματίας περνούσε σχεδόν όλα τα καλοκαίρια του...και ενώ όλα έδειχναν ότι έχουν τελείωσε σήμερα ο εφιάλτης ξαναχτύπησε την πόρτα του και ο γνωστός μοδίστρας έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για χρέη προς το δημόσιο.

Δες ΕΔΩ γιατί ξανασυνέλαβαν τον Λάκη Γαβαλά; Ποια κατηγορία τον βαραίνει;

ΠΗΓΗ: faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ