2013-07-17 11:27:39
Φωτογραφία για ''Ψάχνεται'' για Ρεάλ ο Ιμπραχίμοβιτς
Να ακολουθήσει τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την απόκτηση του οποίου συμφωνεί ο Ιταλός τεχνικός. Σκέψεις και για Αγουέρο.

Το δρομολόγιο του Κάρλο Αντσελότι θα ήθελε να ακολουθήσει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σουηδός επιθετικός πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Αντσελότι και φαίνεται πως ανυπομονεί να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του.

Σύμφωνα με την "As" η εκτίμηση είναι αμοιβαία, αφού και ο Ιταλός προπονητής έχει ζητήσει από τον σύλλογο την απόκτηση του 31χρονου. Ο τελευταίος από την πλευρά του είναι διατεθειμένος να αφήσει το υπέρογκο συμβόλαιο που έχει στην Παρί Σεν Ζερμέν (14 εκ. ευρώ ετησίως), αφού το κίνητρο για να κατακτήσει ένα Champions League στην καριέρα του είναι μεγαλύτερο.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Ουρουγουανός αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους για να αντικαταστήσει τον Ιμπραχίμοβιτς και όχι για να παίξει δίπλα του, κάτι που είχε επισημάνει πρόσφατα και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πρόεδρος της Νάπολι.


Τέλος, άλλο δημοσίευμα της "As" αναφέρει πως στη Ρεάλ έχουν πάντα στα υπόψη τους και τον Σέρχιο Αγουέρο. Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο Αργεντινός υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Μάντεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, σύμμαχος της Ρεάλ είναι ο γιος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζει στη Μαδρίτη και όχι στο Μάντσεστερ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ