2013-07-17 04:16:03
Φωτογραφία για Όλα για «Παπ» η Μπαρτσελόνα!
Επιμένει... ερυθρόλευκα η Μπαρτσελόνα, που σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι έτοιμη να δώσει μάχη για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου.

Μπορεί η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη να οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» για τους Καταλανούς, ωστόσο η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν φαίνεται να πτοείται κι επιμένει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης. Η ενίσχυση στη θέση έχει «3» έχει τεθεί σε προτεραιότητα για τους «μπλαουγκράνα» και όπως αναφέρεται στην ισπανική ιστοσελίδα «gigantes.com», είναι έτοιμοι να κάνουν κρούση για τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Πιτ Μάικλ άλλωστε αποτελεί παρελθόν για τη Μπάρτσα, ενώ δεν τελεσφόρησε ούτε η προσπάθεια για την απόκτηση του Μπιέλιτσα, με τον οποίο θέλησε αρχικά να καλύψει το κενό του. Κάπως έτσι επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του 23χρονου φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», για τον οποίο πρώτη φορά είχε κάνει αναφορά ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» πριν από τρεις μήνες, διαψεύδοντας ωστόσο το σενάριο ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Με δεδομένο από εκεί και πέρα ότι το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει σε έναν χρόνο, οι Ισπανοί αισιοδοξούν ότι θα μπορούσε να γίνει το deal με κάποιο ποσό αυτό το καλοκαίρι, ώστε να μη χαθεί ο παίκτης χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ