2012-04-06 18:02:56
Φωτογραφία για Ένας κατά συρροή δολοφόνος απειλεί το Παρίσι!...
Ενδείξεις για την παρουσία ενός κατά συρροή δολοφόνου στα νότια προάστια του Παρισιού υποστηρίζει ότι έχει η γαλλική αστυνομία, μετά και το φόνο χθες μιας 47χρονης στο Γκρινί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος ενδέχεται να εμπλέκεται με τρία ακόμη εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην περιοχή από το Νοέμβριο.

Το τελευταίο θύμα, μια μητέρα αλγερινής καταγωγής, έχασε τη ζωή της όταν πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας της, στη συνοικία Γκραντ Μπορν, μια φτωχή και ευάλωτη περιοχή στα προάστια του Παρισιού, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο δολοφόνος διέφυγε με μοτοσικλέτα ή σκούτερ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ίδιο όπλο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τρεις φόνους που διαπράχθηκαν στις 27 Νοεμβρίου, 22 Φεβρουαρίου και 17 Μαρτίου. Όσον αφορά το τελευταίο έγκλημα, ένας άνδρας 81 ετών πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι ενώ βρισκόταν μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας του.


Σε ερώτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 για το αν ο δράστης θα μπορούσε να είναι “ένας κατά συρροή δολοφόνος και μοναχικός”, ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν απάντησε: “Μπορούμε να το φοβόμαστε αλλά όπως σε κάθε εγκληματική υπόθεση, εφαρμόζουμε όλα τα μέσα για να βρούμε τους δράστες”.

Ο Γκεάν διευκρίνισε ότι “για την πρώτη εκ των δολοφονιών που χρονολογείται στο Νοέμβριο πέρυσι, ένας ύποπτος συνελήφθη και σήμερα είναι στη φυλακή”.

“Ολη η προσοχή μας πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτές τις κατά συρροή δολοφονίες και καταβάλλουμε τις μέγιστες προσπάθειες για την εξιχνίαση των εγκλημάτων αυτών”, επισήμανε.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ