2013-07-16 12:00:07
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΩΤΟ... ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΙΜΟΥΡΚ
O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στο γήπεδο του Σβατς στην Αυστρία, την Σίμουρκ Ζακατάλα (18:30, Νovasports 1), ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που κατέλαβε την 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας της.

Το πρώτο από μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων, στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας, θα δώσουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι με τον Μίτσελ να θέλει να κάνει πολλές δοκιμές σε συστήματα και παίκτες και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Φυσικά ο Ισπανός τεχνικός ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, με τα πόδια των παικτών βαριά από τις πολλές και σκληρές προπονήσεις στο Ζέεφελντ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από επτά ημέρες προπόνησης στο Ζέεφελντ θα παίξουν τον εναρκτήριο αγώνα τους στο περιθώριο της προετοιμασίας τους, μπροστά στον κόσμο τους (αρκετοί οπαδοί θα μεταβούν εκεί για να τους δουν) κόντρα στους Αζέρους προερχόμενοι από μία εβδομάδα πολλής και σκληρής προετοιμασίας.

Ο στόχος του Μίτσελ είναι εκτός από ένα "ξεμούδιασμα" να κάνει τις δοκιμές του και τις αξιολογήσεις του σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Μετά τη Σίμουρκ οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Φράιμπουργκ στις 18 του τρέχοντος μηνός στο Σρουντς. Θα είναι το δεύτερο και τελευταίο φιλικό ματς επί αυστριακού εδάφους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ