2012-04-06 17:37:50
Φωτογραφία για Εισαγγελέας για τον τραυματισμό του Μάριου Λώλου-Χειρουργήθηκε ο πρόεδρος της ΕΦΕ
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες τραυματισμού του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), Μάριου Λώλου, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.

Με εντολή της κυρίας Ράικου, αναμένεται να μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση δύο εισαγγελείς, ενώ παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση, που διατάχθηκε για την υπόθεση.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε γνωστοποιήσει ότι διενεργείται κατεπείγουσα δικαστική έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να μην υπάρξει αμφιβολία για το αδιάβλητο του πορίσματος σχετικά με τις συνθήκες τραυματισμού του προέδρου της ΕΦΕ.

Για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την άμεση απόδοση ευθυνών δεσμεύθηκε, από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη λεωφόρο Συγγρού, όπου συνέρχεται η 14η Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιούν φωτορεπόρτερ.


Οι φωτορεπόρτερ διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του προέδρου της Ένωσής τους, Μάριου Λώλου, από δυνάμεις των ΜΑΤ και ζητούν να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

«Αυτό το χτύπημα δεν ήταν στον Μάριο, ήταν στο κεφάλι, στα μάτια και τα αυτιά όλων μας».

Με αυτά τα λόγια οι φίλοι και συνάδελφοι του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ καταγγέλλουν το χτύπημα που δέχθηκε ο Μάριος Λώλος από άνδρα των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος.

Ο 46χρονος φωτορεπόρτερ εισήχθη χθες βράδυ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πλήξη με γκλομπ, (κάταγμα-εμπίεσμα κρανίου), το οποίο χρήζει χειρουργικής παρέμβασης».

Ο Μάριος Λώλος μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΖΩΗ ΕΝΟΣ BULLDOG !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΖΩΗ ΕΝΟΣ BULLDOG !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ