2013-07-15 15:13:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Aπολογείται αύριο το ζευγάρι των Μολδαβών για τα «μαύρα καρπούζια»
Έρευνες, για να αποκαλυφθεί πλήρως η δράση και η σύνθεση των μελών του κυκλώματος με «εγκέφαλο» έναν 35χρονο Αλβανό υπήκοο, που έκανε εισαγωγές ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία και εξαγωγές στην Κεντρική Ευρώπη, μέσω του λιμανιού της Πάτρας, πραγματοποιεί η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η "Γνώμη", το φορτίο με τα 45 κιλά χασίς που βρέθηκε ανάμεσα σε κιβώτια με καρπούζια και κατασχέθηκε την περ. Πέμπτη, στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Αλισσού, από αστυνομικούς της Ασφάλειας με τη συνδρομή ανδρών της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», της Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας, αποτελεί απόδειξη ότι η περιοχή αποτελεί σταυροδρόμι για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δρομολόγια με τα παράνομα φορτία, μέσω νταλικών που μετέφεραν αγροτικά προϊόντα από την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος στην Ιταλία ήταν συχνά – πυκνά και πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στην εύρεση του εγκεφάλου του κυκλώματος, ο οποίος εκτιμάται πως είναι ο 35χρονος Αλβανός ιδιοκτήτης της νταλίκας που κατασχέθηκε την περ. εβδομάδα. Στο μεταξύ, αύριο πήραν προθεσμία να απολογηθούν ο 35χρονος Μολδαβός που οδηγούσε την νταλίκα με τα «μαύρα» καρπούζια αλλά και η 38χρονη σύζυγός του που ήταν συνοδηγός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ