2012-04-06 16:42:54
Φωτογραφία για Επιμένουν στην απεργία οι ναυτεργάτες...
Εμμένει στην απόφαση για 48ωρη απεργία τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη η ΠΝΟ Κατά τη σημερινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή των 14 ναυτεργατικών σωματείων αποφάσισε να μη γίνει ψηφοφορία και να προχωρήσει κανονικά στην προαναγγελθείσα απεργιακή κινητοποίηση τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρά τις έντονες πιέσεις τουριστικών φορέων, επιμελητηρίων, αλλά και παραγόντων της αγοράς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αναφέρεται ότι οι απαντήσεις που δόθηκαν από πλευράς υπουργείου στα αιτήματα της ναυτεργασίας δεν ήταν ικανοποιητικές, με αποτέλεσμα η διοίκησή της να επαναβεβαίωσει την προηγούμενη, «από 2 Απριλίου 2012 απόφασή της, για κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη τη Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και από ώρα 00.01 και λήξη τη Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρα 24.00».

Στη συνεδρίαση, προστίθεται, «τα Μέλη Διοίκησης της Ομοσπονδίας συζήτησαν διά μακρών το περιεχόμενο των εγγράφων απαντήσεων της υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στα αιτήματα της ΠΝΟ, που δόθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας με την κ. υπουργό. Σύμφωνα με την αξιολόγηση του περιεχομένου του παραπάνω εγγράφου, κοινή υπήρξε η διαπίστωση της Διοίκησης, ότι οι τοποθετήσεις που έγιναν στα σχετικά αιτήματα της ΠΝΟ, δεν είναι ικανοποιητικές». Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΟΥΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΟΥΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ